66957
13:51 14.012020

Нацгварційці у Мукачеві охороняли громадський порядок

Події 2275

Гвардійці 3 батальйону 2 Галицької бригади в період з 1 по 14 січня несли службу з охорони громадського порядку у місті Ужгород та Мукачеві. За період Новорічних та Різдвяних свят гвардійці спільно з працівниками поліції виявили близько 10 грамів ймовірних наркотичних речовин, 2 предмети схожі на кастети та на телескопічний кийок.

9 січня у Мукачеві під час спільного патрулювання з працівниками поліції на вул. Індустріальній було помічено громадянина, який підозріло себе поводив. Чоловік змінив напрям руху при появі правоохоронців, тому було прийнято рішення здійснити поверхневий огляд. Під час огляду було виявлено паперові згортки, всередині яких знаходилась речовина зеленого кольору зовні схожа на марихуану. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Ввечері, 10 січня, у місті Мукачеві по вулиці Д. Галицького правоохоронці помітили чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з ними. Чоловік мав підозрілу поведінку, тому було прийнято рішення здійснити поверхневий огляд, під час якого було виявлено телескопічний кийок. На місці події працювала слідчо-оперативна група..

11 січня, у Мукачеві, в парку Перемоги, під час спільного патрулювання нацгвардійцями та працівниками поліції, було виявлено молодого чоловіка, при поверхневому огляді якого було виявлено пакет, який містив ймовірно наркотичних речовин.

Цього ж дня у тому ж парку, через кілька годин поспіль, піший патруль у тому ж складі виявив ще одного громадянина, який мав при собі пакет з речовино, що нагадувала наркотичну.

11 та 12 січня правоохоронцями було також виявлено два предмети, які зовні нагадували кастети. Одна з подій сталась у парку «Центральний» інша – по вул. Понутенській. В обох випадках на місці події працювала слідчо-оперативна група, повідомляє військова частина 3002 Національної гвардії України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах