66717
20:52 9.012020

Служба судової охорони Закарпаття проаналізувала останній місяць роботи минулого року

Події 3247

В Ужгороді відбулося підбиття підсумків службової діяльності підрозділу охорони територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області за участі представників судових установ за грудень 2019 року.

Підбиття підсумків роботи територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області відбулося не лише доведенням результатів роботи, на засідання запросили представників судів та обговорили способи вирішення всіх службових питань, для якісного забезпечення підтримання громадського порядку в судах та охорони приміщень суду, які наразі є актуальними для обох структур. Насамкінець провели екскурсію управлінням, де показали всі останні матеріальні здобутки Служби судової охорони Закарпаття та ознайомили з буднями співробітників служби.

Підбиття підсумків розпочалося з доповіді заступника начальника територіального управління (зі служби) Дмитра Безкровного, який розповів, що впродовж грудня завершено комплектовано двох відділів Служби судової охорони Закарпаття, а саме відділ з охорони суддів та віділ з забезпечення безпеки учасників судового процесу. Крім цього, підрозділ охорони в Ужгороді укомплектовано на 95 %. В обласному центрі всі суди взяті під охорону. Порушень щодо несення служби співробітниками Служби судової охорони Закарпаття не допущено.

На підбитті підсумків зазначено, що впродовж грудня судові установи Ужгорода, крім їхніх працівників, відвідало більше 7 тисяч осіб.

Керівник апарату Закарпатського апеляційного суду Василь Гецко наголосив, що в їхніх стінах постійно відбуваються спільні навчання, та анонсував нові заняття, які будуть стосуватися і співробітників Служби судової охорони в тому числі.

Провідний спеціаліст з управління об’єктами державного майна Територіального управління Державної судової адміністрації України Мирослав Козуб відзначив виключно позитивні тенденції служби працівників Служби судової охорони Закарпаття та навів ряд позитивних прикладів виконання службових обов’язків нарядів під час свят.

Начальник територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області, полковник служби Роман Мушак наголосив, що вже багато завдань вдалося реалізувати, але попереду ще чимало викликів, які вкотре покажуть підготовленість та професійність особового складу. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві стартували районні змагання «Пліч-о-пліч»
15:05
Всеукраїнський турнір із волейболу «Ужгородська сакура» зібрав 8 команд із різних регіонів держави
14:46
На Іршавщині горів гараж з автомобілями, один вдалося врятувати від вогню
14:31
Закарпатські гандболістки здобули «срібло» Першої ліги України
14:15
Триває другий день живописного пленеру «Мукачівська весна – 2024»
14:01
В Ужгороді горів житловий будинок
13:49
Більше 5 років ув’язнення отримав мешканець Мукачівщини, який підпалив будинок дружини через образу
13:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
На Тячівщині під час обшуку вилучили у місцевого жителя майже 1 кг наркотиків рослинного походження
12:33
Традиційний турнір ветеранів із мініфутболу пам’яті Василя Турянчика фінішував у Мукачеві
12:10
Всі новини