66663
16:19 8.012020

Вночі у Мукачеві побили поліцейських

Події 1835

У Мукачеві під час документування правопорушення завдали тілесних ушкоджень двом працівникам патрульної поліції. За даним фактом розпочато досудове розслідування.

Сьогодні, 8 січня, опівночі наряд патрульної поліції зупинив на вулиці Мукачева автомобіль марки «Сіtrоеn». На машині не підсвічувався задній номерний знак, що й стало причиною для зупинки транспортного засобу.

За кермом автомобіля перебував 27-річний мукачівець, пасажирами була його дружина та тесть. У ході документування порушення ПДР водій та пасажири стали чинити опір поліцейським.

Правопорушників доставили в міськвідділ поліції для документування правопорушення.

Обидва працівники поліції звернулися в лікарню для надання медичної допомоги, де в них діагностували забій коліна та садна обличчя.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня правова кваліфікація – ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків). Обставини нічного інциденту з’ясовують слідчі Мукачівського відділу поліції, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах