66548
12:16 5.012020

На Мукачівщині через борги побили чоловіка

Події 2542

Під час конфлікту між жителями Виноградівського та Мукачівського районів тяжкі тілесні ушкодження отримав 30-річний чоловік. Потерпілого доставлено до реанімаційного відділення лікарні. За даним фактом розпочато  слідство

Сьогодні, 4 січня, до поліції надійшло повідомлення від  медиків Мукачівської районної лікарні про те, що до них з тяжкими травмами голови доставлено 30 – річного жителя с.Новоселиця Виноградівського району.

Як з’ясували поліцейські, сьогодні близько 10.30 год у с.Чомонин Мукачівського району між потерпілим та двома місцевими мешканцями, через боргові зобов’язання, виник конфлікт. В результаті бійки 16-річний мешканець Мукачівщини та його батько спричинили чоловіку тілесні ушкодження, які кваліфікували як важкі. Потерпілого доставлено до Мукачівської ЦРЛ.

За даним фактом у поліції розпочали розслідування за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі встановлені та опитані свідки й очевидці події. Під час слідства правоохоронці з’ясують усі обставини та причини кримінального правопорушення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах