66205
12:30 23.122019

На Воловеччині легковик зіткнувся з двома зустрічними вантажівками. ФОТО

Події 1696

На автодорозі Київ-Чоп Воловецького району водій автомобіля «ЗАЗ Sens» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з двома зустрічними вантажівками. Внаслідок автомобільної аварії постраждали водій та пасажирка легковика. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 22 грудня, о 12:21 год, до Воловецького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Підполоззя сталася ДТП з потерпілими. Аварія трапилася за участі трьох транспортних засобів- легковика та твох вантажівок.

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи встановили, що водій автомобіля «ЗАЗ Sens», рухаючись в напрямку Сваляви, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем. Внаслідок удару його відкинуло на інший зустрічний транспорт-ще одну вантажівку. Після цього легковик занесло в кювет.

Внаслідок аварії постраждали водій та пасажирка легковика 47 та 45 років, мешканці Мукачева. Потерпілих доставили до медичного закладу. Жінка перебуває у реанімаційному відділенні. Водії вантажівок не постраждали.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Воловецького відділення поліції відкрили кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація -частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими). Наразі призначені відповідні експертизи. В ході слідства поліція з’ясує усі обставини та причини автопригоди. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини