66188
08:55 23.122019

Поліція перевіряє інформацію щодо побиття чоловіка неподалік супермаркету в Ужгороді

Події 2488

За повідомленням у мережі «Телеграм» працівники Ужгородського відділку поліції провели перевірку, у ході якої з’ясували, що повідомлення про жорстоке побиття чоловіка в Ужгороді не відповідає дійсності

22 грудня близько 19:20 до поліції надійшло повідомлення про бійку поблизу торгового закладу по вулиці Собранецька в Ужгороді. За викликом оперативно виїхали патрульні та працівники слідчо-оперативної групи, які на місці учасників вказаної у повідомленні події не виявили.

Оглянувши відео з камер спостереження, поліцейські з’ясували, що у приміщенні супермаркету між двома відвідувачами і справді трапилася сварка. Конфліктна ситуація продовжилася і надворі, проте жодних серйозних ушкоджень ніхто зі сторін конфлікту не отримав. Після цього учасники конфлікту розійшлися не дочекавшись поліцію.

Оскільки ситуація набула розголосу у ЗМІ, оперативники кримінальної поліції Ужгорода таки встановили особи учасників суперечки. Одного з них уже розшукали. Чоловік від меддопомоги, станом на тепер, відмовився, він надає пояснення правоохоронцям. Триває подальша перевірка, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах