65511
11:23 5.122019

На Закарпатті за добу було виявлено шістьох п’яних водіїв

Події 3559

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Виноградівському й Тячівському районі. Ще трьох нетверезих водіїв виявили працівники патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

На автодорозі біля села Зняцьово Мукачівського району вночі працівники поліції зупинили автомобіль марки «Нива», який створив аварійну ситуацію, виїхавши на зустрічну смугу руху. Правоохоронці виявили, що водій, житель сусіднього села Вінкове, взагалі не має водійського посвідчення і перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,91 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі Тячів-Буштино ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Chеvrоlеt Аvео» ударив ззаду автомобіль марки «ВАЗ-2107». На щастя, в аварії ніхто не травмувався. Але коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу, то виявили, що винуватець ДТП, житель Буштина, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Факт керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння за минулу добу задокументували й працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення.

Ще трьох нетверезих водіїв задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини