65506
09:58 5.122019

На Закарпатті розкрито крадіжки з помешкань громадян

Події 2125

Працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановили особу зловмисника, причетного до скоєння крадіжок на території обласного центру. У їх скоєнні поліція підозрює раніше судимого 30-річного жителя міста.

Встановлено, що ужгородець причетний до викрадення чужого майна щонайменше з п’яти приватних помешкань в Ужгороді. За відсутності власників оселі чоловік через вікно проник до помешкання, звідки викрав гроші, ювелірні вироби, мобільні телефони та інше цінне майно.

Частину викраденого – вилучено та після закінчення всіх слідчих дій буде повернуто власникам. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Наразі чоловік затриманий. Він фігурує у вчиненні ще двох розбійних нападів скоєних в обласному центрі (ст. 187 Кримінального кодексу України).

Також поліцейські розкрили крадіжку майна з підвального приміщення багатоповерхівки в Ужгороді. Кримінальне правопорушення скоїв 32-річний непрацюючий місцевий житель. Розслідування у цій справі триває. Ужгородця перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території обласного центру.

Працівники Берегівського відділу поліції встановили особу жінки, яка з будинку жителя села Верхні Ремети викрала мобільний телефон. Крадену річ від неї вилучили. Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах