65498
09:15 5.122019

На Рахівщині у ДТП постраждали люди

Події 1885

4 грудня близько 17.00 до поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря приймального відділення Рахівської РЛ про те, що на приймальне відділення Рахівської районної лікарні доставлено трьох громадян з травмами, які вони отримали внаслідок ДТП у селі Луги.

За викликом виїхали правоохоронці районного відділення поліції, які з’ясували, що близько 16.30 в селі Луги, 45-річний місцевий мешканець, рухаючись на автомобілі “Меrcedes Sprinter” в напрямку центра с. Луги, зіткнувся з автомобілем марки “ВАЗ 2106”, під керуванням 40-річного односельця, який рухався у зустрічному напрямку. У автомобілі “ВАЗ” разом з водієм перебувала його 35-річна дружина, його 5-річний син, 73-річна мати водія та тітка 1953 року народження. Внаслідок зіткнення транспортних засобів, водій легковика, 73-річна та 66-річна пасажирки “ВАЗ” отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні. Дитина і дружина водія травмування не зазнали.

За фактом ДТП з травмованими, у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 ККУ.

У водіїв відібрано взірці крові на стан алкогольного сп’яніння. Транспортні засоби – мікроавтобус та легковик, – поміщено на арештмайданчик Рахівського ВП.

У справі триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах