65468
09:02 4.122019

Берегівському слідчому затверджено обвинувальний акт

Події 1793

Процесуальним прокурором прокуратури Закарпатської області затверджено обвинувальний акт стосовно слідчого Берегівського відділення поліції ГУНП в Закарпатській області, якого затримано при отриманні 3200 грн неправомірної вигоди.

У ході слідства зібрано докази того, що підозрюваний вимагав від закарпатця хабарі. За ці гроші, він обіцяв звернутись до суду з клопотанням про обрання останньому міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, а не тримання під вартою.

Затримали поліцейського у липні 2019 року співробітники УСБУ в Закарпатській області та територіального управління ДБР у м. Львові при отримані чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 3200 грн. До цього, правоохоронці вже двічі задокументували факти отримання ним хабарів.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.3 ст.368 КК України (отримання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Обвинувальний акт скеровано до Берегівського районного суду для розгляду по суті, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах