64667
09:38 17.112019

Молдованин мав намір потрапити до Словаччини за чужим паспортом

Події 3360

Учора ввечері у пункті пропуску «Ужгород» затримали іноземця, який намагався перетнути українсько-словацький кордон за недійсним паспортним документом.

Правопорушника виявили у рейсовому автобусі «Мукачево – Кошице». Під час перевірки документів один з пасажирів надав прикордонному наряду закордонний паспорт громадянина Молдови з ознаками підробки. Документ вирішили перевірити поглиблено і встановили, що він не належить пред’явникові та не відповідає встановленому зразку.

Іноземець не мав при собі інших документів, які б підтвердили його особу. Він назвався громадянином Молдови.

Затриманого доставили у спецприміщення «Оноківці» відділу прикордонної служби «Ужгород». Після встановлення особи чоловіка притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України.

Підроблений документ у правопорушника вилучили та передали співробітникам слідчо-оперативної групи Нацполіції. На адресу слідчого відділу Ужгородського РВП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Пресслужба Чопського прикордонного загону

 

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах