64439
13:26 11.112019

За ужгородського наркоторгівця поручився місцевий депутат

Події 2027

Як повідомляв раніше «Карпатський об’єктив», в Ужгороді затримали чотирьох молодих чоловіків віком від 15 до 17 років, які мали при собі наркотичні засоби. Під час поверхневого огляду у неповнолітніх було вилучено 12 пакетиків з марихуаною, банківські карти та мобільні телефони.

Як встановили поліцейські, неповнолітні тісно співпрацювали з 20-річним ужгородцем. Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання правоохоронці вилучили особливо небезпечну психотропну речовину, галюциногенні гриби та канабіс, а також велику кількість пігулок, імовірно, наркотичних; електронні ваги для зважування наркотиків, зіппакети, фольгу та клейку стрічку для їх пакування.

Молодика було затримано в порядку статті 208 КПК України.

8 листопада 2019 року за погодження процесуального прокурора затриманому ужгородцю повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту і збуті особливо небезпечних наркотичних речовин та психотропних речовин, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст. 307 КК України).

Крім того, слідчий суддя визначив альтернативну міру запобіжного заходу – заставу, у розмірі 70245 грн.

Сьогодні відбувся суд для обрання підозрюваному запобіжного заходу і поручителем за наркоторговця викликався бути депутат Ужгородської міської ради Юрій Оксьон, повідомляє у своєму Телеграм-каналі журналіст Віталій Глагола.

Хлопця дозволили відпустити із під варти, якщо внесуть заставу у 70 тисяч гривень.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах