64341
13:08 9.112019

На Закарпатті виявили за добу 7 п’яних водіїв

Події 1841

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Виноградівському районах. Ще чотирьох п’яних водіїв задокументували працівники патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

В Ужгородському районі на автодорозі між селами Холмок-Коритняни працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Skoda Suрerb», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, житель Ужгорода, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,33 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі Мукачево-Берегово неподалік села Верхній Коропець працівники групи реагування Мукачівського районного відділення поліції зупинили незареєстрований мопед марки «Dеltа», яким керував житель села Баркасово. Чоловік не надав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще одного п’яного мотоцикліста виявили виноградівські поліцейські. Вночі у Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Аlfа Моtо», водій якого, місцевий житель, керував без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Він теж відмовився від медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Чотирьох нетверезих водіїв задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
Всі новини