63941
17:12 1.112019

Взято під варту ужгородця, який скоїв напад на іноземця

Події 3089

Мешканцю обласного центру Закарпаття, який вчиняв злочинні дії проти іноземця, суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, інцидент трапився 27 жовтня. Тоді до поліції надійшло повідомлення від лікаря про госпіталізацію до лікарні 28-річного іноземця з тілесними ушкодженнями. Чоловіка було поміщено до реанімації.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік постраждав внаслідок вчинення відносно нього незаконних дій з боку кількох закарпатців. 27 жовтня уночі, близько 3:20, 41-річний ужгородець, за попередньою змовою ще з трьома особами, вчинили розбійний напад на 28-річного іноземця. На меті чоловіки мали заволодіння особистим майном чоловіка.

Приховавши обличчя під масками, чоловіки підійшли до авто «ВАЗ-2103», у якому перебував потерпілий разом з 22-річним водієм таксі та 29-річним іноземцем. 41-річний ужгородець вимагав у іноземця гроші, після чого погрожуючи фізичною розправою витягнув 28-річного з авто та наніс удари бейсбольною битою. Потім відібрав у чоловіка документи, гроші та мобільний телефон.

За фактом злочину у поліції було розпочато розслідування за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, тобто «Розбій вчинений за попередньою змовою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень». 41-річному ужгородцю було повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Сьогодні, 1 листопада, суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах