63783
19:30 29.102019

У прокуратурі Закарпатської області проведено координаційну нараду правоохоронних органів краю

Події 1523

Під головуванням керівника регіональної прокуратури відбулася координаційна нарада правоохоронних органів Закарпатської області.

У роботі наради взяли участь керівники управлінь СБ України в області,  Національної поліції в області,  ДВБ НП України, Державної фіскальної служби у області, Закарпатської митниці ДФС, Чопського та Мукачівського прикордонних законів, керівники та заступники місцевих прокуратур та працівники апарату прокуратури області.

Присутні обговорили стан попередження та протидії ухиленню від сплати митних платежів, незаконному обігу підакцизних товарів, насамперед тютюнових виробів на території області та їх переміщення через митний кордон України, боротьби з корупцією, її організованим формам на державному кордоні.

Зокрема, керівником прокуратури наголошено на узгодженості дій усіх правоохоронних органів, як з питань протидії поширеній в області системі ухилення від сплати митних платежів, у тому числі і через так званих «піджаків», а також з питань припинення незаконного переміщення товарів, зокрема, цигарок через митний кордон України та запобігання корупції на вказаному напрямі. Саме спільні дії дадуть можливість наповнити державний бюджет України.

За результатами наради присутні обговорили і погодили ряд заходів щодо забезпечення стягнення до державного бюджету митних платежів у визначених чинним законодавством обсягах, активізації боротьби з корупційними проявами і зловживаннями під час митного оформлення товарів, а також унеможливлення тиску на суб’єктів господарювання при здійсненні ними зовнішньоекономічної діяльності у правовому полі.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах