63629
09:15 26.102019

У Мукачеві прокуратура затвердила обвинувальний акт підозрюваному у вбивстві, який 4 дні переховував тіло у власній ванній кімнаті

Події 1632

Мукачівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду  обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця, який підозрюється в умисному вбивстві 65-річного мукачівця (ч.1 ст. 115 КК України). Злочин скоєно у травні 2019  року у м. Мукачево у квартирі, що належить підозрюваному.

Як встановлено у ході слідства, під час бійки, підозрюваний наніс потерпілому не менше шести ударів кухонним ножем. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

У подальшому, намагаючись приховати скоєний злочин, він виніс із квартири усі особисті речі загиблого на смітник, а ніж викинув у місцеву річку.  Тіло ж близько 4 днів пролежало у ванній кімнаті, доки підозрюваний не повідомив про злочин правоохоронцям.

Чоловіка затримано. Наразі він утримується під вартою у Закарпатській УВП №9.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області. Мукачівська місцева прокуратура забезпечила процесуальний контроль за ходом слідства.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах