63407
14:59 21.102019

На Закарпатті спіймали 4 нетверезих водіїв, один з яких був під дією наркотиків

Події 1619

Минулої доби працівники групи реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння у Берегівському, Виноградівському, Іршавському районі. Ще одного п’яного водія зафіксували працівники патрульної поліції області

У селі Ільниця Іршавського району працівники груп реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «ВАЗ – 2106», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Великий Раковець без посвідчення водія та у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування тест показав 0,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та відсторонили від керування.

У місті Виноградів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «BMW», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Новоселиця. Поліцейські запідозрили, що чоловік перебуває під дією наркотиків, що підтвердилося під час відповідного тесту в лікарні. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Учора вночі у селі Ремета працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мопед «Delta», водій якого рухався без захисного шолома. За кермом перебував місцевий мешканець без водійського посвідчення та у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На водія склали відповідний адмінпротокол та відсторонили від керування.

Ще 1 п’яного водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
Всі новини