62878
17:46 7.102019

За вихідні на Закарпатті затримали 5 нетверезих водіїв

Події 1538

За вихідні працівники групи реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння в Рахівському та Тячівському районах. Ще трьох правопорушників зафіксували працівники патрульної поліції області

У селі Богдан Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Ford», під керуванням місцевого жителя у стані алкогольного сп’яніння. Водій рухався на автомобілі без увімкнених світлових габаритів. Драгер виявив у нього 1,94 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та вилучили водійське посвідчення.

У селі Вільхівці Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21015», водій якого, керуючи транспортним засобом, не подав сигнал повороту при здійсненні маневру. Керував ним місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,35 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники Управління патрульної поліції в Закарпатській області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи, які будуть скеровані до суду для прийняття остаточного рішення про покарання правопорушників відповідно до чинного законодавства, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатскій області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини