62068
15:58 19.092019

Закарпатець вкрав 5 тис., які чоловік залишив у банкоматі. ФОТО

Події 3418

Минулої доби правоохоронці Ужгородського та Великоберезнянського відділів поліції встановили особи трьох чоловіків, які підозрюються у скоєнні крадіжок грошей та товару з магазину. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження.

Працівники Великоберезнянського відділення поліції розкрили крадіжку грошей з банкомату. За підозрою у злочині поліція затримала 32-річного мешканця села Сіль. Чоловік викрав 5 тисяч гривень, які клієнт банку, місцевий житель, не дочекавшись завершення операції, забув забрати.

Слідство у справі триває. Фігуранту справи вже повідомили про підозру у скоєнні ним злочину. Кримінальне провадження розслідується за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції Ужгорода розкрили три майнові злочини. Так, до Ужгородського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з продуктового магазину. Дільничні офіцери поліції встановили, що до викрадення товару на суму 1600 грн причетний 33-річний місцевий житель. Чоловік вже надав покази поліції. Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 185 ККУ.

Крадіжку двох гаманців розкрили працівники сектору кримінальної поліції відділу. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 52-річний раніше судимий мешканець села Довге Іршавського району. За обома фактами кримінального правопорушення відкриті кримінальні провадження. Слідство триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах