62063
15:14 19.092019

Троє мукачівців обкрадали термінали «I-Box» у Закарпатті

Події 2159

19 вересня близько 3:40 ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Велятино Хустського району невідома особа пошкодила платіжний термінал, а також викрала звідти гроші.

У результаті злагодженої роботи оперативників Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області та хустських поліцейських було встановлено, що до злочину причетні троє осіб.

Зловмисників вдалося затримати «на гарячому». Особи крадіїв встановили. Мова йде про трьох мешканців міста Мукачево віком від 24-х до 31-го років. Чоловіки вже не вперше потрапляють у поле зору правоохоронців. Раніше вони фігурували у справах щодо незаконного обігу наркотичних препаратів. Автомобіль «ВАЗ-2110», на якому пересувалися чоловіки, помістили на арештмайданчик.

У ході проведення першочергових слідчих дій слідчі та співробітники УКР ГУНП в Закарпатській області встановили, що дані особи обгрунтовано підозрюються у серії аналогічних злочинів, скоєних на території кількох районів. Станом на тепер йдеться про 13 випадків. Орудували злочинці на Іршавщині, Виноградівщині, у Мукачеві та обласному центрі. Випадок, що мав місце в Ужгороді, у мережі набув особливого резонансу, адже йшлося про крадіжку з терміналу на автобусній зупинці по вулиці Митна.

Завдяки плідній співпраці слідчих та оперативників, злочини вдалося розкрити. Дії зловмисників кваліфіковано за статтею 194 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто умисне пошкодження майна та крадіжка з проникненням.

У справах триває подальше документування злочинної групи та обшуки. Фігурантів затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини