61949
10:54 17.092019

У Воловці чоловік пішов на антирекорд – 2,9 проміле алкоголю в крові

Події 2817

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тячівському, Воловецькому районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Воловці вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Chevrоlеt Nіvа», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у водія виявили 2,9 проміле алкоголю. На нього склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

Двох п’яних водіїв скутерів затримали тячівські поліцейські. У селі Вільхівці працівники групи реагування патрульної поліції зупинили скутер марки «Sаbur», водій якого не мав захисного шолома. Керував ним житель села Новоселиця, який взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Вонігово ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили скутер марки «Ноndа Dіо», водій якого, місцевий житель, не мав захисного шолома. Далі з’ясувалося, що молодий чоловік не має при собі водійського посвідчення та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще одного п’яного водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах