61867
10:35 15.092019

На Закарпатті виявили 9 випадків керування авто напідпитку

Події 1742

Працівники поліції Свалявщини, Мукачівщини, Виноградівщини, Рахівщини, а також працівники патрульної поліції Закарпаття, склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння на 9 водіїв-порушників.

Вчора, 13 вересня, в місті Свалява працівники групи швидкого реагування зупинили водія автомобіля «Mercedes Sprinter», який небезпечно маневрував на дорозі. Чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Медосвідчення в лікарні показало результат – 1,15 проміле алкоголю в крові водія. Водійське посвідчення поліцейські вилучили та склали на порушника відповідні адмінматеріали.

Ще двох нетверезих водіїв задокументували працівники поліції  Мукачівщини. Так, у селі Дерцен Мукачівського району мешканець сусіднього села Баркасово рухався на автомобілі «Volkswagen Golf » іноземної реєстрації з непристебнутим паском безпеки. Під час спілкування з чоловіком працівники поліції помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження експертизи він відмовився.  Крім того, порушник безпеки дорожнього руху не мав посвідчення водія.

У селі Ключарки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили нетверезого водія автомобіля «Ford», який рухався з неосвітленим номерним знаком у темну пору доби. Драгер показав результат – 0,24 проміле алкоголю в його крові.

Факт порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські задокументували і у Виноградівському районі. Поблизу села Велика Паладь правоохоронці зупинили водія, який рухався на незареєстрованому мопеді і без шолома. За результатами медосвідчення в лікарні, чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Крім цього, ще одного нетверезого водія зупинили працівники поліції Рахівщини, а також 4 порушників задокументували працівники патрульної поліції Закарпаття. На всіх порушників складено відповідні адміністративні протоколи, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах