61774
12:05 12.092019

На Рахівщині п’яний водій в'їхав у припарковану на узбіччі «Тойоту». ФОТО

Події 1989

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тячівському, Іршавському, Мукачівському, Рахівському районах. Ще 6 п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Луги на Рахівщині пізно ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації зачепив припаркований на узбіччі автомобіль марки «Тоyоtа Camry». Поліцію викликав сам потерпілий, а водій-винуватець намагався втекти з місця пригоди. Його затримали працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення, прибувши на місце пригоди.

Правоохоронці з’ясували, що винуватець ДТП, місцевий житель, не має водійського посвідчення та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,39 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

На автодорозі Мукачево-Берегово працівники групи реагування патрульної району Мукачівського районного відділення зупинили ввечері автомобіль марки «Меrсеdеs», про водія якого надійшла інформація від громадян про те, що той може перебувати в стані алкогольного сп’яніння. Керував іномаркою житель Мукачева, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Ільниця на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері водія незареєстрованого скутера марки «Sрark», який керував без захисного шолома. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

У селі Вільхівці-Лази Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі незареєстрований скутер марки «Viрer», яким керував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще 6 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах