61719
13:42 11.092019

У Мукачеві обікрали склади Укрзалізниці та приватні оселі

Події 1613

Співробітники кримінальної поліції міського відділу затримали чотирьох мукачівців, які з приватних будинків та складського приміщення Укрзалізниці викрали майно. За усіма фактами розпочато слідство.

Вночі, близько 01.55 год, до Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих проникли на територію приміщень Укрзалізниці та намагаються викрасти металеві деталі.

Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановила, що двоє раніше судимих чоловіків віком 26 років, зі складського приміщення ремонтно-технічної дільниці Укрзалізниці викрали мідні реле. Мукачівців затримали на місці вчинення злочину. За фактом замаху на крадіжку з проникненням (с.15 ч.3 ст.185) Кримінального кодексу України розпочато слідство.

Крадіжку золотого браслету, вартістю 15 тис. грн., розкрили працівники кримінальної поліції відділу. Як з’ясували правоохоронці, з помешкання 33-річної жінки прикрасу викрав знайомий потерпілої, перебуваючи у неї в гостях. Викрадений браслет чоловік здав до ломбарду. За даним фактом у поліції розпочато слідство.

Підозрюваного у крадіжці електроінструментів та речей домашнього вжитку з дачного будинку 77-річного чоловіка затримали співробітники Мукачівського відділу поліції. В ході слідства поліцейські з’ясували, що 43-річний раніше судимий чоловік проник до чужого будинку та викрав майно з подальшим наміром перепродати. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням до житла). Зараз вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах