61624
10:15 10.092019

Лісівники Іршавського лісгоспу закупили протипожежний інвентар

Події 1937

Лісівники Іршавського лісгоспу закупили новенький протипожежний інвентар.

Настає пора збору грибів. Але перед тим, як йти в ліс, варто уточнити, чи можна відвідувати лісові масиви, чи підійшли строки збору ягід і грибів. Інакше дари природи можуть не принести радості, і тихе полювання обернеться неприємностями.

У боротьбі з порушниками лісового та природоохоронного законодавства працівники державної лісової охорони використовують спеціальний інвентар.

Але, як показує практика, всі ці технологічні рішення не завжди справляються з вогнищами загоряння.

Нерідко для досягнення позитивного результату потрібні сильні руки, в які вкладені сокири або багри, відра з водою і лопати з піском.

Тобто пожежний інвентар часом грає важливу роль, а в деяких випадках і основну, особливо коли стоїть питання гасіння пожежі на початковій стадії. Тому для боротьби з лісовими пожежами лісівники ДП «Іршавське ЛГ» встановили 5 шлагбаумів та закупили 10 ранцевих оприскувачів та 5 мотооприскувачів.

Необхідно зрозуміти одну важливу річ — протипожежні пристрої врятують чимало життів і велика кількість матеріальних цінностей, якщо їх вчасно використовувати. Тому що ще до приїзду рятувальників розрахунком їх використовують, щоб погасити полум’я на початковій стадії розвитку пожежі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах