61428
13:15 5.092019

Ужгородець обкрадав крамниці, а в Мукачеві украли гроші та велосипед

Події 1678

За фактом двох крадіжок та грабежу співробітники Мукачівського та Ужгородського відділів поліції проводять слідство. Причетних до вчиненого затримали, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

До поліції Ужгорода надішли повідомлення про три крадіжки з магазину косметики та продуктового супермаркету. Під час розслідування майнових злочинів дільничні офіцери Ужгородського відділу поліції встановили особу, причетну до вчиненого. 35-річний місцевий мешканець двічі з магазину косметики на площі Петефі викрав парфуми та інші засоби на суму понад 2,5 тис гривень. Окрім того, з продуктового супермаркету ужгородець викрав 10 пляшок коньяку. За фактами крадіжок у поліції проводять слідство за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Мукачівського відділу оперативно розкрили грабіж. Поліцейські встановили та розшукали чоловіка, який на центральному ринку в Мукачеві пограбував мешканця села Великі Лучки. Ним виявився раніше судимий непрацюючий 42-річний місцевий житель. Чоловік вирвав з рук потерпілого 10 тисяч гривень. Гроші вилучено. Слідство у цій справі триває. Кримінальне провадження відкрите за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу (грабіж).

Також поліцейські розкрили крадіжку велосипеду, який викрали з велопарковки на площі Пушкіна. Кримінальне правопорушення скоїв 27- річний мукачівець. Речовий доказ, велосипед, вилучено. Слідство у справі триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах