61237
16:39 31.082019

По закладам торгівлі Ужгорода та області поліція провела рейд

Події 3326

Працівники ювенальної превенції поліції області відвідали заклади торгівлі в Ужгороді та інших районах краю. Правоохоронці нагадали працівникам про неприпустимість продажу алкоголю та тютюну дітям, а неповнолітнім в свою чергу про заборону його вживання.

Працівники ювенальної превенції Головного управління поліції Закарпатської області провели рейд по торгівельним закладам краю, з метою недопущення порушень щодо продажу неповнолітнім алкоголю та тютюну.

Поліцейські перевірили кілька десятків закладів торгівлі у різних районах міста і області. Під час відпрацювання працівники ювенальної превенції провели профілактичні бесіди із власниками, адміністраторами, продавцями магазинів та кіосків. Правоохоронці попередили їх про відповідальність за порушення норм чинного законодавства України у сфері продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

На кожному з торгівельних закладів поліцейські розмістили стікери, щодо заборони продажу алкогольних та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку.

Поліція закликає громадян пам’ятати, що відповідальність починається з кожного і кожен із нас відповідає за здорове майбутнє наших дітей.

Нагадуємо, що за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами неповнолітнім особам, що передбачено ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини