60999
19:35 24.082019

На Берегівщині правоохоронці затримали нелегальних мігрантів і їхніх провідників

Події 2295

Неподалік села Свобода Берегівського району прикордонники зафіксували факт нелегальної міграції п’ятьох іноземців у супроводі двох місцевих чоловіків. Організаторів нелегальної переправи поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України. У суді їм обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вчора, 23 серпня, до Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників прикордонного загону про те, що біля державного кордону затримано 5 нелегальних мігрантів. Іноземців, серед яких були малолітні діти, супроводжувало двоє чоловіків.

На місце події прибули поліцейські Берегівського відділу. Як з’ясували правоохоронці, громадяни іноземної країни, віком 32, 22, 20 та двоє дітей 2 і 3 роки, мали намір виїхати до країн Європи, нелегально перетнувши державний кордон в Україні.

Двох організаторів переправи, 25 та 24-річних мешканців Берегівщини та міста Ужгород, поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України. Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Іноземців доставлено до пункту тимчасового тримання нелегальних мігрантів Мукачівського прикордонного загону. У поліції з’ясовують причини, обставини та підстави їхнього перебування на території Закарпаття.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах