60996
18:44 24.082019

На Закарпатті за добу виявили 9 нетверезих водіїв, один з яких перебував під дією наркотиків

Події 1699

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Хустському, Іршавському, Воловецькому, Міжгірському районах. Ще двох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпрооколи.

У місті Іршава працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Ford», який рухався в темну пору доби без світлових габаритів. За кермом перебував житель села Загаття Іршавського району. Правоохоронці запідозрили, що чоловік перебуває під дією наркотиків. Це підтвердилось під час медосвідування в наркодиспансері. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Воловець опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Audi» іноземної реєстрації, який рухався на великій швидкості. За кермом перебував житель села Скотарське, який поводився підозріло. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у місті Міжгір’я, чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння керує автомобілем марки «Opel». Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Чотири адмінпротоколи на п’яних водіїв склали за минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Хустського та Тячівського районів. Ще двох п’яних за кермом виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

На правопорушників складені адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах