60960
15:44 23.082019

У Мукачеві прокуратура довела вину наркоторгівця

Події 1626

Прокурором Мукачівської місцевої прокуратури доведено вину місцевого мешканця, який обвинувачувався у торгівлі психотропами та спробі пронести наркотичну речовину до ізолятору тимчасового тримання для передачі знайомому.

Так, у ході судового розгляду справи прокуратурою доведено, що у січні 2018 року, обвинувачений спробував передати знайомому, який на той час утримувався в ізоляторі тимчасового тримання «концентрат з макової соломи». Наркотик, захований у пачку з печивом, виявив черговий інспектор ІТТ при поточному огляді передачі.

Крім того, в ході оперативної закупки правоохоронцями задокументовано факт продажі мукачівцем метамфетаміну за 2 тис грн.

Врахувавши наведені докази та обставини справи, судом визнано винним мукачівця в інкримінованих злочинах та засуджено за ст.15, ч.2 ст. 307 КК України до 6 років і 3 місяців позбавлення волі без конфіскації майна, за ч.2 ст.307 КК України – до 6 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна та на підставі ст.70 КК України за сукупністю злочинів остаточно призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років і 6 місяців з конфіскацією майна.

Наразі вирок не набув законної сили.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах