60902
13:44 22.082019

У Мукачівському районі згорів житловий будинок

Події 2509

21 серпня о 14:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що на вул. Духновича в с. Горонда Мукачівського району.

Негайно до місця виклику було направлено бійців ДСНС 17-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. На допомогу професіоналам поспішли й вогнеборці добровільної церковної пожежної команди с. Дерцен Мукачівського району.

На час прибуття підрозділів ДСНС, полум’я вже майже повністю охопило будівлю, а також ледве не перекинулося на поруч розташований житловий будинок сусідів, адже місцеве населення спочатку намагалося самостійно приборкати стихію. І лише після того, як усі намагання селян виявилися марними, вони повідомили про це на “101”. На жаль, час було згаяно.

Спільними зусиллями о 18:35 пожежу вдалося локалізувати, а повна її ліквідація тривала до 22:20. Усього на місці події працювало 4 автоцистерни та 13 вогнеборців.

Пожежею знищено покриття й перекриття на площі 280 кв. м та наявне там домашнє майно. Однак, рятувальники зуміли приборкати полум’я та не дати йому перекинутися на оселю сусідів й знищити її. Хоча під дією високих температур покриття сусідського будинку на площі 60 кв. м покрилося тріщинами.

Травмованих та загиблих на пожежі не було. Причину займання та збитки наразі встановлюють фахівці відповідних служб, повідомляє Управління ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах