60877
19:53 21.082019

Відпрацювання у квадраті, або як рятувальники двох районів Закарпаття правилам безпеки громадян навчали

Події 1548

Як не допустити пожежі вдома та екосистемах, правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів й під час відпочинку біля водойм, розповідали фахівці ДСНС Ужгородського та Міжгірського районів Закарпаття. Під пильну увагу надзвичайників потрапили жителі населених пунктів Великі Геївці та Великі Лази Ужгородського, а також Синевир Міжгірського районів.

Так, рятувальники Ужгородського району поінформували мешканців населених пунктів про пожежі, які сталися в районі через недотримання правил пожежної безпеки в побуті та нагадали пересічним громадянам правила безпеки на відкритих територіях, під час відпочинку на природі, або у лісі. Надзвичайники завітали до місцевих аграріїв та ознайомили іх з правилами безпечної жнивної кампанії, а також відвідали заклади із масовим перебуванням людей: магазини та місцевий спортклуб де нагадали працівникам про заходи безпеки та алгоритм дій під час виникнення пожежі на робочому місці.

Аналогічний захід провели й міжгірські рятувальники. Останні, навідалися до місцевих закладів торгівлі, де з персоналом провели протипожежний інструктаж та нагадали правила користування вогнегасником у разі виникнення пожежі у таких приміщеннях. Також поспілкувались із перехожими просто на вулиці. Щоб люди не забували життєво важливі поради, рятувальники вручали громадянам листівки з правилами пожежної безпеки.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах