60536
11:05 13.082019

У Берегові горіла двоповерхова будівля колишньої школи

Події 2161

О 21:13 12 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання в двоповерховій будівлі, що не експлуатується, за адресою: м. Берегово, вул. Суворова.  Над ліквідацією працювали 5 одиниць техніки та 25 рятувальників від 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово, добровольці-вогнеборці з с. Дерцен, Мукачівського району та фахівці місцевої пожежної команди с. Вари, Берегівського району.

Читайте також: У Берегові горить школа. Відео

О 22:13 пожежу локалізовано на площі 400 кв.м, а о 23:18 повністю ліквідовано. Причини пожежі та сума збитків встановлюються, інформує У ДСНС України у Закарпатській області

«12 серпня вдалося ліквідувати пожежу, яка виникла в будівлі колишньої Берегівської ЗОШ № 2 на даху та першому поверсі біля головного входу. Внаслідок пожежі приміщенню школи завдано значної матеріальної шкоди, у зв’язку з чим, цей об’єкт потребує негайного ремонту та відновлення. Слід зазначити, що з жовтня 2018 року об’єкт передано в оренду Закарпатському Угорському Інституту ім. Ф. Ракоці II виключно для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

Приємно відмітити, що навіть з Саболч-Сатмар-Березької області (Угорщина) рятувальники відгукнулися із пропозицією про надання своєї допомоги в разі необхідності.

Зі свого боку місцева влада надасть всіляку допомогу для швидкої відбудови цього об’єкту», – повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук Babják Zoltán

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах