60506
15:02 12.082019

Поліцейські Мукачівщини відвідують родини, які опинились у складних життєвих обставинах. ФОТО

Події 1866

Співробітники ювенальної поліції спільно з працівниками служби у справах дітей Мукачівського району відвідали проблемні багатодітні родини у селі Жуково. Правоохоронці регулярно відвідують такі сім’ї та контролюють, в яких умовах виховуються діти.

Інспектор ювенальної поліції Мукачівського відділення Тетяна Когут спільно з представниками служби у справах дітей Мукачівської районної держадміністрації відвідали родини у селі Жуково, у яких виникли соціальні труднощі.

Працівник поліції провела бесіду з 26-річною матір’ю-одиначкою, яка виховує трьох малолітніх дітей. Разом з нею у будинку проживає і її мати зі своїми трьома неповнолітніми дітьми. Обидві мешканки Мукачівщини безробітні, тож поліцейські та соцслужби опікуються, аби діти виховувалися в нормальних умовах. Правоохоронці цікавляться стосунками, які складаються в сім’ях між дітьми і батьками, перевіряють, чи дорослі потурбувалися про харчування, одяг та чи відвідують діти школу або дитячі садки.

Подібні заходи проводяться постійно, вони дозволяють вчасно виявити недоліки в умовах проживання дітей та їх вихованні, а також дати дорослим можливість виправити ситуацію, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах