60503
14:27 12.082019

Розшукували три роки: на Буковині затримали 29-річну закарпатку

Події 1964

Упродовж трьох років жінка перебувала в розшуку за скоєння майнових злочинів на території Закарпатської області.

Взявши до уваги клопотання слідчих, суд обрав затриманій запобіжний захід у вигляді тримання під вартою – повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Побачивши, що незнайома жінка проникла до господарства односельця й намагається потрапити до будинку, жителі села Припруття затримали зловмисницю та викликали поліцію. Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції встановила особу жінки – 29-річної жительки Закарпатської області.

Поліцейські з’ясували, що вказана громадянка розшукується правоохоронцями Закарпаття за вчинення шахрайства та грабежу. Працівники Новоселицького відділення поліції затримали жінку в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Затриманій оголошено про підозру у скоєнні замаху на злочин, передбачений частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі проводиться досудове розслідування. Поліцейські перевіряють підозрювану на причетність до інших майнових злочинів на території Буковини.

Якщо вам відома будь-яка інформація про протиправну діяльність жінки, вказаної на фото, прохання негайно повідомити на спецлінію «102».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах