60210
10:44 5.082019

На Перечинщині сварка чоловіків закінчилась ножовим пораненням

Події 1525

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження правоохоронці Перечинського відділення поліції розпочали слідство. Підозрюваного у пораненні жителя Порошкова, затримано у порядку статті 208 КПК України

Слідчі Перечинського відділення поліції розслідують факт умисного завдання потерпілому тяжкого тілесного ушкодження. Повідомлення про госпіталізацію до лікарні 29-річного чоловіка надійшло до правоохоронців вчора, 4 серпня, близько 21:10. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що між потерпілим мешканцем села Порошково та 24-річним його односельцем, який є братом його дружини, виникла сварка, у результаті якої між чоловіками відбулася сутичка. Під час конфлікту, який виник через боргові зобов’язання, 24-річний наніс своєму опоненту удар ножем у живіт. За висновком лікарів, поранення є проникаючим, але життєво важливі органи не зачепило.

За фактом злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, у поліції розпочате слідство. Підозрюваного у завданні тілесних ушкоджень мешканцю Порошкова, затримали у порядку статті 208 КПК України, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах