60068
13:17 1.082019

На КПП «Тиса» у паспорті українця виявили підроблені печатки консульства

Події 1456

Прикордонники Чопського загону в паспорті громадянина України виявили підроблені печатки консульської установи України у Словаччині.

25-річний громадянин України на легковику словацької реєстрації прямував до Угорщини через пункт пропуску «Тиса». В ході перевірки паспортного документа українця інспектори прикордонного контролю звернули увагу на відмітки, проставлені Генеральним консульством України в Братиславі.

Під час детального вивчення документа правоохоронці з’ясували, що відмітки про прийняття на консульський облік у Генеральному консульстві України в Братиславі та про постійне проживання у Словаччині є підробленими.

Конфігурація літер, інтервалів між ними, форми та розміри Державного герба України не відповідали встановленим зразкам.

Серед ознак, які свідчили про підробку, зокрема, були й допущені орфографічні помилки у назві столиці Словацької Республіки – на відбитку у паспорті зазначена «Братіслава», повідомили у Чопському прикордонному загоні.

Паспортний документ вилучений встановленим порядком для проведення експертизи. Чоловік вибув з пункту пропуску у супроводі представників поліції для проведення подальших заходів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах