59720
17:21 25.072019

Поліція викрила іршавчанина, який зберігав наркотики з метою збуту

Події 1904

В рамках санкціонованого судом обшуку за місцем проживання фігуранта кримінального провадження працівники Іршавського відділення поліції вилучили наркотичну речовину, яку останній зберігав з метою збуту.

Сьогодні, 25 липня, працівники Іршавського відділення поліції за процесуального керівництва прокуратури провели санкціонований судом обшук будинку 42-річного жителя села Дунковиця. Чоловік є фігурантом кримінального провадження.

В підвальному приміщенні його помешкання правоохоронці виявили та вилучили поліетиленові пакети, а також 10 фольгових згортків з кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін. Крім того, вилучено згорток із марихуаною.

У діях громадянина вбачаються ознаки правопорушення за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин з метою збуту). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Чоловік затриманий у порядку статті 208 КПК України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах