59341
11:45 19.072019

Закарпатська поліція розкрила дві крадіжки

Події 3081

Поліцейські розкрили дві крадіжки майна в містах Ужгород та Виноградів. За фактами злочинів у поліції відкриті кримінальні провадження.

До Ужгородського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що з її будинку було викрадено комп`ютер.За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка з проникненням). Вжитими заходами працівники поліції встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився раніше судимий 29-річний ужгородець.

Співробітники поліції Закарпаття, а саме управління карного розшуку, сектору Інтерполу та Європолу ГУНП в Закарпатській області спільно з виноградівськими оперативниками, розкрили крадіжку у Виноградівському районі. 59-річна мешканка села Вербовець заявила, що невідома особа викрала з її будинку золоті вироби. Поліцейські встановили особу та місце знаходження підозрюваного у злочині, котрий переховувався від слідства. У його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України.

У обох справах триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах