59066
10:25 16.072019

Закарпатські митники знайшли сигарети в колесі

Події 1654

Вкотре працівники Закарпатської митниці ДФС припиняють спробу переміщення тютюнових виробів у запасних колесах до транспортних засобів.

Так, сьогодні, на пункт пропуску «Неветленфолу» Закарпатської митниці ДФС смугою «зелений коридор» заїхав «Mercedes-Benz 124», з румунською реєстрацією, під керуванням громадянина Угорщини. Для митного контролю водій подав паспорт громадянина та реєстраційний документ на транспортний засіб.

Враховуючи результати аналізу ризиків, транспортний засіб було виведено із «зеленого коридору» в «червоний коридор» для проведення поглибленого огляду.

Перед початком проведення огляду митники опитали іноземця, чи не перевозить він товарів та предметів заборонених або обмежених до вивезення з митної території України, а також прихованих від митного контролю. Громадянин зазначив, що нічого з вище переліченого в нього нема і ніяких протизаконних дій він не здійснює.

При проведенні поглибленого митного огляду, в запасному колесі до автомобіля, що знаходилось в багажному відсіку, було виявлено приховані 118 пачок цигарок торгівельної марки «JIN LING» без акцизних марок.

Іноземець пояснив, що тютюнові вироби придбав з метою перепродажу, купив і приховав їх в запасному колесі самостійно.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних вилучено цигарки та запасне колесо. Загальна вартість цигарок – 1475 грн., повідомляє ДФС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини