58954
17:31 13.072019

На Свалявщині зять палицею жорстоко побив тестя

Події 1664

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження правоохоронці розпочали слідство. Особи обох учасників інциденту встановлено. Відносно кривдника вирішується питання про притягнення його до відповідальності

Вчора, 12 липня, вранці до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні з тілесними ушкодженнями 46-річного мешканця села Стройне, Свалявського району. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що напередодні уночі, між потерпілим 42-річним чоловіком та його 25-річним зятем, виникла конфліктна ситуація. Під час сварки 25-річний взяв дерев’яну палицю та кілька разів вдарив нею тестя. Внаслідок цього,чоловік і отримав тілесні ушкодження, з якими у подальшому був госпіталізований до лікарні.

За даним фактом правоохоронці розпочали слідство. Вже відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження. У справі триває досудове розслідування, у ході якого слідчі мають встановити усі обставини даного інциденту. Відносно 25-річного вирішується питання про притягнення його до відповідальності, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах