58794
12:42 10.072019

Минулої доби поліція Закарпаття розкрила чотири крадіжки

Події 3342

За минулу добу правоохоронці Ужгородського та Берегівського відділів поліції розкрили чотири крадіжки. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження, речові докази вилучено.

Ужгородські дільничні розкрили крадіжку грошей від мешканки обласного центру. З сумки дівчини, випускниці школи, викрали 2 тис. грн. У скоєнні крадіжки поліція підозрює її знайомого-27-річного ужгородця. Молодий чоловік вже надав покази поліції. Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліція Берегова розкрила три майнові злочини. Працівники кримінальної поліції встановили особу причетну до крадіжки мобільного телефону від працівниці місцевого кафе. Правоохоронці з’ясували, що у злочині обгрунтовано підозрюється 24-річна мешканка Берегова. Речовий доказ телефон- вилучено. За фактом крадіжки розпочато слідство.

Також поліцейські розкрили крадіжку електроінструментів з гаражу мешканця Берегова. Кримінальне правопорушення скоїв 30-річний раніше судимий за аналогічні злочини місцевий житель. Фігурант справи демонтував кришу на приміщенні гаража потерпілого та викрав звідти інструментів на суму майже 4000 грн. Крадене майно поліція вилучила. Кримінальне провадження розслідується за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, йдеться про крадіжку, поєднану з проникненням у інше приміщення.

Крадіжку двоколісного транспортного засобу від мешканки с. Свобода розкрили дільничні берегівської поліції. З підсобного приміщення, яке належить потерпілій, невідомий викрав велосипед та перепродав його. Поліція вилучила крадений транспорт, після проведення експертизи його буде повернуто власниці. Слідство у справі триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах