58316
11:32 30.062019

Дві ДТП з мотоциклістами на Рахівщині: один помер, інший в реанімації

Події 2846

Сьогодні, 30 червня, вночі, з інтервалом близько 10 хвилин, у Рахівському районі сталися дві ДТП за участі мотоциклістів з трагічними наслідками.

Близько 03.50 год. в Рахівське відділення поліції надійшло повідомлення з села Чорна Тиса. Очевидці повідомили про ДТП за участі мотоцикліста.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група виявила бездиханне тіло 18-річного місцевого жителя та мотоцикл в річці Довжана.

За попередньою інформацією, юнак рухався вночі на значній швидкості дорогою на своєму мотоциклі марки «Gеоn» (транспортний засіб не зареєстрований), на мості не впорався з керуванням і злетів у річку. Попри те, що мотоцикліст мав захисний шолом, від отриманих внаслідок падіння в річку травм він загинув на місці події. Очевидці трагедії витягнули юнака з річки на берег, однак той уже не подавав ознак життя.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Обставини смертельної автопригоди з’ясовують слідчі.

Тієї ж ночі, буквально через десять хвилин, на Рахівщині трапилася ще одна аналогічна ДТП. У селищі Ясіня близько 4-ї години ночі 26-річний житель села Лазещина, керуючи незареєстрованим скутером марки «Hоndа Dіо», не впорався з керуванням і в’їхав у дерево. Водій був без захисного шолома й отримав тяжкі травми. Потерпілий перебуває в реанімації, за його життя борються лікарі.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Обставини автопригоди з’ясовуються, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах