58207
11:52 28.062019

П’яний водій на Міжгірщині скоїв ДТП

Події 1503

Минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в чотирьох районних центрах краю. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція Закарпатської області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Вчора, 27 червня, у селі Річка Міжгірського району сталася дорожньо-транспортна пригода з вини нетверезого мотоцикліста. 48-річний водій мотоциклу, мешканець с. Тюшка виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем марки «Renault». Драгер показав у мотоцикліста 1,96 проміле алкоголю. На правопорушника поліцейські склали адмінпротоколи за скоєння ДТП та за керування в стані алкогольного сп’яніння.

У місті Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл, водій якого перевозив ще двох пасажирів. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення та керував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

На автодорозі Київ-Чоп Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Daewoo Lanos», водій якого не ввімкнув покажчик повороту. Автомобілем кермував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Лікарі засвідчили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. На кермувальника склали поліцейські адмінпротокол за статтею 130 КУпАП.

Ще по одному п’яному водію виявили за минулу добу працівники Дубівського відділення поліції та поліцейські Управління патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах