58204
10:33 28.062019

Невдовзі відбудеться судове засідання стосовно учасників злочинної групи, які організували на Тячівщині діяльність гральних закладів

Події 2047

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи, які на території Тячівського району організували діяльність мережі гральних закладів.

Протиправну діяльність зловмисників припинено у квітні 2018 року чітко скоординованими діями співробітників Управління захисту економіки в Закарпатській області спільно з СУ ГУНП в Закарпатській області.

Під час обшуків у грудні 2018 та в березні 2019 року правоохоронці виявили та вилучили чотири десятки одиниць комп’ютерної техніки, яка застосовувалася для ведення забороненого в Україні грального бізнесу. А також грошові кошти в сумі 51 тисяча гривень, 750 євро, 1500 доларів, отримані незаконним шляхом.

У ході досудового розслідування у справі правоохоронці встановили, що в 2018 році 48-річний житель смт Буштино Тячівського району організував злочинну організовану групу, до складу якої входили дві жительки смт Солотвино віком 20 і 56 років, 38-річний житель смт Буштино та 27-річний солотвинець.

Обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників ОЗГ прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті. Матеріали щодо п’ятого зловмисника виділені в окреме кримінальне провадження, оскільки він переховується від слідства.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах