58196
21:31 27.062019

Прокуратура затвердила обвинувачення шести учасникам ОЗГ, які займались систематичним збутом метамфетаміну на Закарпатті

Події 1713

Прокуратурою Закарпатської  області затверджено  та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно шести учасників організованої злочинної групи, які обвинувачуються у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні та збуті наркотичних засобів, вчинених організованою групою в особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України).

Затримали шістьох учасників організованого злочинного угрупування 8 березня 2019 року. До цього, за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області спецпідрозділами та слідчими ГУНП упродовж 4 місяців здійснювалось  документування їх протиправної діяльності, в результаті якої, здобуто беззаперечні докази вини підозрюваних.

В ході досудового розслідування встановлено, що підозрювані – четверо чоловіків та дві жінки, налагодили систему збуту і збували наркотичні речовини на території Закарпаття (в основному, мова йде про міста Чоп та Ужгород).

Під час санкціонованих обшуків, у підозрюваних виявлено та вилучено значні суми готівки у національній та іноземній валютах та поліетиленові пакети з метамфетаміном.

Також, у кожного із підозрюваних при обшуках виявлено електронні міні-ваги із залишками кристалізованої речовини білого кольору та значна кількість мобільних телефонів.

Наразі обвинувальний акт прокуратурою Закарпатської області скеровано до Ужгородського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини