58048
13:08 25.062019

У Мукачеві двоє п’яних чоловіків чіплялись до дітей. ВІДЕО

Події 2211

У Мукачеві двоє п’яних чоловіків чіплялись до дітей. Пропонували 100 доларів за те, щоб дівчата підійшли до них. Інцидент трапився вчора близько 4 години у дворі багатоповерхівки на вулиці Молодіжній.

8-річна Естер разом зі старшою сестрою та двома подружками грались на килимку біля будинку. Поруч на лавці сиділи двоє чоловіків. За словами дівчинки, вони довго дивилися на них, а потім намагалися заговорити і почали кликати до себе.

9-річна Сара сиділа поруч з молодшою сестрою. Дівчинка не розгубилась і одразу побігла додому за допомогою.

Мама дівчат розповідає: дочка прибігла боса і перелякана. Дівчинка розповіла, що до них на вулиці чіпляються два дорослі чоловіки. Жінка викликала поліцію.

Кричати та кликати на допомогу єдиний дієвий метод в таких ситуаціях. Психологи наголошують: дитина не має боятись відмовити та здатися невихованою. Про це батьки повинні говорити малечі з самого дитинства. Адже в такому віці діти довірливі і дорослі для них безумовний авторитет. Вони легко йдуть на контакт та відгукуються, якщо їх просять про допомогу.

У поліції зазначають: чоловіки були п’яними, обоє – жителі Мукачівського району. Чіпляння до дівчат пояснили як невдалий жарт.

Поки чоловікам загрожує штраф від 17 до 85-ти гривень за розпивання алкогольних напоїв у громадському місці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах