57720
10:34 19.062019

Винуватцю ДТП, в якому загинули дві мешканки Перечина, присудили 7 років тюрми

Події 3037

Саме стільки років позбавлення волі отримав колишній голова Перечинської РДА Віктор Олефір, який скоїв ДТП, в якому загинули дві жінки. Таке рішення 14 червня прийняв Перечинський районний суд.

Строк покарання обчислюється з моменту затримання чиновника. Прокуратура просила 10 років екс-голові Перечинської РДА.

ДТП сталася пізно ввечері 13 липня 2018 року на вулиці Жовтневій в Перечині Закарпатської області. Голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наїхав на двох мешканок Перечина у віці 71 і 56 років. Одна з них загинула в реанімації в той же день, а незабаром померла і друга.

Що цікаво, за годину до смертельної аварії за участю чиновника, у Перечинське відділення поліції надійшло повідомлення, що в с. Ворочово по вул. Головній сталася дорожньо-транспортна пригода – голова Перечинської РДА В. Олефір за кермом позашляховика «Jeep Cherokee» зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2109. На місце виїхала поліція й побачивши, що водій позашляховика був у стані алкогольного сп’яніння, відпустила його через те, що внаслідок аварії не було потерпілих. Тодішній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль доручив начальнику Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роману Стефанишину провести службове розслідування за даним фактом, встановити, хто виїжджав на місце пригоди, звільнити цих людей за халатне виконання службових обов’язків, а матеріали розслідування передати в прокуратуру, повідомляє reporter.net.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах