57516
12:13 14.062019

На Ужгородщині під час перевірки документів на авто стався інцидент

Події 2308

Поліція проводить перевірку інциденту, що мав місце 11 червня на Ужгородщині. З приводу зупинки автомобіля та подій, які відбувалися після цього, Головним управління Нацполіції за заявою від 47-річного ужгородця ініційовано службове розслідування. У той же час, дії самого заявника перевіряють у рамках провадження за статтею 342 ККУ, тобто опір працівнику поліції.

Встановлено, що 11 червня, близько 01:00 ночі, у селі Часлівці Ужгородського району за порушення правил безпеки дорожнього руху (непристебнутий пасок безпеки) поліцейські зупинили автомобіль марки «Volvo», за кермом якого перебував 47-річний ужгородець.

Детальною перевіркою було встановлено, що документи на автомобіль, надані водієм, мають ознаки підробки. Чоловіка повідомили про виклик на місце події слідчо-оперативної групи. На цю інформацію він відреагував підозріло: вийшов з автомобіля, зачинив його та намагався залишити місце події. На вимогу поліцейських залишитися до приїзду слідчо-оперативної групи, водій відреагував агресивно та почав чинити фізичний опір. У зв’язку з цим правоохоронці змушені були застосувати спецзасіб – кайданки.

На місце прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала дану подію. За даним фактом розпочато два кримінальні провадження – за ст. 342 Кримінального кодексу України (опір працівнику поліції), а також за ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів).

Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

Керівництвом ГУНП в Закарпатській області ініційовано службове розслідування, в ході якого буде з’ясовано всі обставини справи та правомірність дій працівників поліції, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини