57507
10:50 14.062019

У двох районах Закарпаття розшукали чотирьох безвісти зниклих громадян

Події 1837

Співробітники Ужгородського та Мукачівського відділень поліції встановили місцезнаходження трьох чоловіків та жінки. Один з розшуканих – мешканець Полтавської області.

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського районного відділення минулої доби повернули додому 67-літнього мешканця села Шкуратівці, який заблукав у лісі і чекав сторонньої допомоги. Повідомила про зникнення чоловіка його дружина. Жінка розповіла, що чоловік зранку пішов у ліс за грибами і не повернувся. На пошуки пенсіонера було залучено поліцейських Мукачівського відділення, працівників-кінологів з пошуковими собаками та рятувальників. В урочищі, між селами Медведівці та Шкуратівці, після 9-годинних пошуків чоловіка знайшли. Правоохоронці доставили його додому, життю літньої людини загроз нема.

Мешканця села Кленовець Мукачівського району, який 10 червня пішов з дому і не повернувся, також розшукали поліцейські відділення. Зі слів дружини, 47-річний чоловік зранку на велосипеді поїхав на роботу і не повернувся, на телефонні дзвінки не відповідав. Як з’ясували правоохоронці, мешканець Мукачівщини гостював у товариша, однак не повідомив про це рідних.

Поліцейські Ужгородського відділення встановили місцезнаходження 48-річного мешканця м.Гадяч Полтавської області, який виїхав з дому у пошуках роботи до м.Прага Чеської республіки і не повернувся. Поліцейські чоловіка розшукали на Ужгородщині.

Ще одну зниклу мешканку села Минай Ужгородського району розшукали співробітники поліції. 35-річна жінка пішла з дому, на телефонні дзвінки не відповідала.

Наразі усіх розшуканих повернули додому. Їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах